Best of beauty in 2019 - Favoriti 2019. godine

19:28:00

Zdravo svima i dobrodošli nazad.
U današnjem blog postu podeliću sa Vama moje favorite iz prethodne godine.
Zaista sam imala težak posao da izdvojim samo par proizvoda jer sam tokom 2019-te
godine isprobala puno noviteta. Oni koji su se našli danas pred Vama izdvojili su iz mase drugih i o njima ćete čitati nešto detaljnije u narednim minutima.
Zato, hajde da počnemo!





Krajem prošle godine Oriflame tim mi je poslao divan paket sa Giordani Gold proizvodima među kojima se nalazila i Giordani Gold maskaraPri prvim koršćenjima nisam bila toliko fascinarana ovim proizvodom, ali sve što sam je više koristila više mi se dopadala. Postoji nešto posebno kod ove maskare i njene funkcije jer lepo razdvaja trepavice koje izgledaju veoma prirodno.





Naredni proizvod koji je obeležio 2019. godinu jeste Makeup Geek Beautifuly Bare Face paletaReč je o paleti koja sadrži bronzer, rumenilo i hajlajter. Mislim da sam svima dosadila koliko pominjem ovu paletu ali zaista ona poseduje najlepši bronzer i rumenilo koje sam ja ikada koristila. Formula je veoma lagana, nežna i na koži se ravnomerno raspoređuje. Nijansa ovog bronzera je savršena za moj svetli ton kože. 
Takođe, ja imam i kod za popust na sve Makeup Geek proizvode koji glasi EN_ANGIE

Bez obzira na moje partnerstvo sa Makeup Geek-om ovo jeste moj favorit ovog brenda. Link blog posta o ovoj paleti biće OVDE. 





Omiljeni karmin i karmin koji je obeležio 2019. godinu jeste Sigmin tečni karmin u nijansi AntivenomVeoma lepa, nude rose nijansa koja u kombinaciji sa različitim
olovkama uvek izgleda drugačije. O formuli možete čitati detaljnije u blog postu posvećenom ovom proizvodu, link posta nalaziće se OVDE.



Pišem bez ikakvog rasporeda tako da ću sada pomenuti moje omiljene trepavice. T.M Cosmetics Vortex No.1 u potpunosti su promenile moje look-ove u 2019-toj.
Pohvaliću se i činjenicom da sam izabrana i za zaštitno lice Vortex No.1 modela. Ovaj model savršeno prijanja mom obliku oka kome daje dubinu i dimenziju.

Takođe, pomenuću i Sophies Choice set trepavica Mink Mix koje sam takođe puno nosila. Moji najdraži modeli jesu: Goddess, Queen i Khaleesi.







Naredni proizvod koji sam veoma volela i koji koristim i sada jeste Farmasi BB kremaLagana, prijatna na mojoj koži i ima srednju moć prekrivanja. Ovaj proizvod koristim iznova i iznova, nedavno sam kupila i svetliju nijansu jer se boja mog tena menja. Detaljno o ovog proizvoda možete čitati klikom na naredni link OVDE.




Moji omiljeni proizvodi za obrve jesu Sigma Beauty Define and Pose Brow Pomada u nijansi DarkPigmentovana, kremasta i dugotrajna. Ovim rečima
 najjednostavnije mogu opisati ovaj proizvod. Sigma proizvodi su generalnosti su obeležili prethodnu godinu jer sam uspela da isprobam gotovo celokupan Sigma beauty asortiman. Takođe, pri kupovini Sigma Beauty proizvoda možete koristiti moj kod za popust koji glasi En_Angie10.

Jedan drogerisku proizvod takođe se istakao a to je Max Factor Brow Revival Brow Gel u nijansi 03 Brown koji je odličan gel za fiksiranje obrva.



Paleta koja se našla i u favorima 2018. godine nalazi se ponovo tu. Reč je Slush paleti brenda September Rose CosmeticsAko ste ljubitelj colorful look-ova ili ovih nijansi ova paleta Vam je potrebna. Neverovatna pigmentacija, odličan izbor nijansi je nešto što definiše ovu paletu.




Paleta hajlajtera koja mi se najviše dopala u 2019- toj jeste Pixi The Layers Highlighting Palette koja je urađena u saradnji sa Rachh Loves. Tekstura ovih hajlajtera je neverovatna, veoma su pigmentovani i izgledaju divno na koži.
Detaljan tekst o ovom proizvodu nalazi se OVDE.






Moje otkirće u 2019-toj i moj omiljeni Revolution proizvod jeste Mixing Liquid.
Reč je o kapima koje koristim kako bih osvežila proizvode koji su u fazi sušenja. Kao što sam pomenula ovaj proizvod jeste veoma koristan i zaista sam oduševljena njime.




Pixi tečne senke oduševile su me svojom formulom, sadrže puno sjajnih čestica u sebi
i izgledaju divno na očima.
Tekst o Pixi Fairy Lights senkama klikom OVDE.




I to bi bilo to.
2019-te sam zaista testirala ogromnu količnu proizvoda i nadam se da ću to nastaviti i u 2020-toj. Nisam želela da idem od katergorije do katerorije već sam odabrala samo ono što najviše volim i koristim. 
Za više makeup look-ova sa ovim proizvodima pogledajte moj Instagram nalog 
i hajde da se družimo na društvenim mrežama:
 Instagram - @En_Angie
Twitter - @En_Angie


Do sledećeg čitanja!
Voli Vas sve!
En
xxx
DISCLAIMER:

This post is not sponsored and all thoughts are my own!

Osim ako nisam naglasila suprotno, proizvode sam kupila sopstvenim novcem. Svi utisci i recenzije su u potpunosti lično moji.

You Might Also Like

0 коментара

Popular Posts

Укупно приказа странице

Flickr Images