Mr Black Dermna Hair | Review

15:05:00

Zdravo svima i dobrodošli nazad na moj blog. 
U današnjem blog postu pišem Vam o preparatima protiv opadanja kose brenda Mr.BlackNova Derma Hair linija sadrži dva proizvoda o kojima ćete moje utiske čitati upavo sada. Zato, hajde da počnemo!



Kosa je oduvek bila moj zaštitni znak, uvek se trudim da je zdrava i da je ne izlažem toplotnim ili hemijskim procesima. Nažalost, ona je prirodno tanka i sklona opadanju. Kada me je Mr.Black tim kontaktirao bila sam veoma uzbuđena jer ću imati mogućnost da isprobam nove proizvode. 



Prvi proizvod jeste Derma Hair Anti-Hair Loss Shampoo čija namena jeste da jača i 
štiti folikulu tj. koren kose i da poboljša stanje vlasišta. Ovaj šampon namenjen je svima i ne sadržštetne hemijske sastojke. Proizvod je potrebno koristiti par puta nedeljno i ova bočica od 200 ml bi trebalo da traje jedan do dva meseca. Derma Hair Anti-Hair Loss šampon koristim poslednjih par nedelja i za sada su moji utisci i više nego pozitivni. Šampon nije previše tečan i pri korišćenju potrebna je mala količina.
Pre nanošenja ovog šampona prvo operem kosu regularnim šamponom
kako bih uklonila svu nečistoću. Zatim kosu perem Derma Hair Anti-Hair Loss šamponom koji lagano masiram u koren kose kako bi efekat bio vidljiviji. Nakon skoro par nedelja aktivnog korišćenja primetila sam da mi kosa manje opada što zapravo jeste odličan znak.





Naredni proizvod jeste Hair Building Fibers to su zapravo vlakna koja se nanose na određeni deo gde linija kose nije jednaka. Sa ovim proizvodom moramo biti pažljivi pri aplikaciji da ne bi ostavio tragove na mestima gde ne želimo kako bi efekat bio prirodniji. Hair Building Fibers koristim kada vežem visoki rep da bih popunila delove gde je moja kosa ređa. 





Oba proizvoda od nedavno neizostavni su deo moje hair rutine, oni su dostupni na Mr. Black online shop-u a linkovi proizvoda nalaze se upravo sada:
Derma Hair Anti-Hair Loss Shampoo - pogledajte OVDE 
Hair Building Fibers - pogledajte OVDE 

U komentarima podelite Vaše utiske o ovom proizvodima?
Hajde da se družimo na društvenim mrežama:
 Instagram - @En_Angie
www.instagram.com/en_angie
Twitter - @En_Angie
www.twitter.com/en_angie

Do sledećeg čitanja!
Voli Vas sve!
En
xxx

DISCLAIMER: PR products.




You Might Also Like

1 коментара

  1. Iskreno, nisam nikada čula za brend, ali definitivno mi se dopada. Moja kosa je izuzetno zdrava iako je mnogo tretiram. Ali svakako o njoj moramo voditi mnogo brige i računa, tako da mi se mnogo dopada ovaj post i ovi proizvodi ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ОдговориИзбриши

Popular Posts

Укупно приказа странице

Flickr Images