New launches - haul part 8

19:34:00


 Zdravo svima i dobrdošli nazad. Kao što sam već pominjala serijal sa haul postovima se nastavlja. Danas ću vam prikazati moj mini Lilly i Farmasi haul. Nisam mogla da propustim neka sniženja, mislim da ovom rečenicom pokušavam sebe da opravdam kada kupujem nove stvari.



Krenuću od Farmasi proizvoda, njih ima svega par. Poslednjih mesci vratila sam se korišćenju klasičnih bullet karmina tako sam se sebi kupila novi Farmisi karmin u nijansi 29 Natural nude. Fine i lagane je teksture i radujem se korišćenju. Zatim tu su proizvodi iz Dr. Tuna linije. Ova maska za lice mi se veoma dopala. Takođe, Brown Sugar linija  ima prelep miris pa sam  kupila kremu za ruke i gel za tuširanje. 

Lilly je nedavno imao niženja na određene proizvode za negu kože. Pošto sam skin care 
fanatik napravila sam sebi zalihe. Prvi proizvod koji sam odabrala jeste Nivea micelarna voda. Ovom prilikom imala sam mogućnost kupovine dve po ceni jedne.  Uzimajući u obrzir da se često šminkam stalno su mi potrebni proizvodi kojima ću ukloniti šminku i očistiti lice. Kupila sam Velna mleko ali i Byphasse mleko za skidanje šminke sa vitaminom E.
Poslednji proizvod jeste Velna tonirana krema, ja sam odabrala nijansu Light.





Družimo se na društvenim mrežama:
Instagram - @En_Angie
Twitter - @En_Angie

Do sledećeg čitanja!
Voli Vas sve!
En
xxx
DISCLAIMER:
This post is not sponsored and all thoughts are my own!

You Might Also Like

2 коментара

Popular Posts

Укупно приказа странице

Flickr Images