Focallure makeup - Foundation, blender, pigmnet | Review

14:45:00

Zdravo svima i dobrodošli nazad na moj blog. U današnjem blog postu podeliću utiske o par proizvoda brenda Focallure. Nedavno sam dobila ove prozivode od uvoznika Focallure proizvoda za našu zemlju. Njih možete pronaći na Instgram stranici  @focallure.srbija Pored određenih Focallure proizvoda dobila sam i par proizvoda brenda BM Cosmetics, trepavice i par četkica. 




Krenućemo od Focallure Full Coverage Matte pudera, iskreno pre nego što sam krenula da ga koristim nisam imala nikakva očekivanja. Focallure tečni puder odlazi nam u čvrstoj staklenoj bočici koja sadrži 40mil proizvoda. Ambalaža je veoma lepa ali i kvalitetna. Kada je reč o teksturi pudera, on je veoma gust ima visoku moć prekrivanja i mat završnicu na koži. Ovaj puder najviše volim da mešam sa nekim laganim puderom jer mi je koža trenutno suvlja i problematična. Za sada mi se veoma dopada i aktivno ću nastaviti da ga koristim.



Naredni Focallure proizvod jeste blender. Ovaj blender ima najnežnija vlakna nešto tipa fajbera koja su veoma prijatna na koži. Sa jedne strane je koso sečen tako da ima višestruku funkciju. Sa ovim blenderom možete odraditi puno koraka u šminkanju, a ja ga najviše koristim za baking tehniku. Lepo je pere, iako je svetlo ljubičaste boje nisam primetila da mu je za sada ostala neka fleka.


O Focallure pigmentima sam čula dosta pozitivnih recenzija pa sam i ja sam dobila priliku da ih isprobam. Pigment je sitno mleven i veoma nežan tako da se sam stapa sa kožom i nije mu potrebna bilo kakva vrsta baze. Ja sam dobila prelepu crvenu nijansu.



Dobila sam i Focallure tečni mat karmin. Veoma je lagane vodene teksture i veoma je prijatan na usnama. Nijansa Bali je svetla roze nude nijansa.



Focallure ajlajner dolazi nam u formi olovke. Iskreno, retko koristim ajlajnere ovog tipa ali kao što možete i sami primetiti Focallure ajlajner ima veoma preciznu četkicu i tamno crne je boje.



Sada slede BM proizvodi i to naravno BM trepavice u stilovima:11 i 14. Ove trepavice su veoma lepe i prijatne na očima. Moj favorit jeste stil 11jer više odgovara mom obliku oka. Tresa odnosno linija koja povezuje trepavice je veoma nežna tako da morate obratiti pažnju kada budete čistili trepavice od lepka. Bm trepavice možete pronaći u apotekama širom naše zemlje.






I poslednji proizvodi jesu BM četkice, ove četkice su veoma mekane i prijatne za rad. Takođe, mulifunkcionale su tako da im možete odabrati namenu u vašoj rutini šminkanja. Vlakna četkica su sintetička tako da rade posao i sa kremastim i proizvodima u prahu.






Sve proizvode koje ste danas videli možete naći u parfimeriji Maraton ili naručiti putem društvenih mreža. Ostaviću linkove Focallure Instagram stranice OVDE ali i BM stranice OVDE.
Focallure tečni puder, blender, pen ajlajner i BM trepavice #11
Focallure tečni puder i blender
Focallure tečni puder i blender
Focallure tečni puder, blender i tečni karmin Bali
Instagram - @En_Angie 
Tiktok - @En_Angie 
Twitter - @En_Angie 
DISCLAIMER: PR products.

You Might Also Like

1 коментара

Popular Posts

Укупно приказа странице

Flickr Images