Eveline Cosmetics - Oh my Lips tečni mat karmini | Recenzija

10:45:00

Pozdrav svima i dobrodošli nazad. U današnjem blog postu odlučila sam da podelim svoje utiske o Eveline Cosmetics OH-MY LIPS  setu tečnih mat karmina. Već neko vreme imam ovaj set, tako da ga koristim jako dugo. Znam da sam ovaj post obećala već jako davno, ali sada sam konačno imam vreme tako da ću se potruditi da u narednom periodu budem više aktivnije na blogu. Dakle, počnimo sa postom.



Lagani, dugotrajni i pristupačni Eveline tečni karmini sa razlogom jesu jedni od najpopularnijih proizvoda ovog tipa na našem tržištu. Od nedavno njih možete pronaći u okviru mini seta koji sadrži 6 najprodavanijih mat ruževa za usne. 



Ovo je zapravo odlična prilika ako do sada niste probali ove karmine da to upravo učinite! Set sadrži lep raspon nijansi od svetlijih prema tamnijim tako da imate priliku da pronađete i svoju savršenu nijansu karmina.



Nijanse koje se nalaze u setu su sledeće:
LOVELY ROSE - svetla bež nijansa karmina sa toplim rozim podtonom, 
NEUTRAL NUDE - kao što mu i samo ime sugeriše neutralni bež karmin (kombinacija braon i rozih tonova),
MILKY CHOCOLATE - je tečni mat karmin svetlo braon nijanse, 
ROSE NUDE - je tečni karmin koji ima roze i ljubačaste tonove što ga čini veoma posebnim,
CASHMERE ROSE - je tečni karmin koji poseduje mauve ljubačaste tonove koji izgledaju prelepo na svim tonovima kože i na kraju imamo i
RED PASSION - je klasična tamna crvena nijansa. 








 Formula ovih ruževa mi se jako dopala jer imaju sličnu teksturu kao i neki mnogo skuplji. Veoma su prijatni na usnama i traju veoma dugo.
Moje omiljene nijanse iz ovog seta su Neutral Nude i Red Passion. Mislim da ću kupiti i ove dve nijanse u full size verziji.

Set koji se upravo videli dostupan je na sajtu Ekokozmetika.rs po ceni od samo 1399 dinara. Dok je cena samo jednog Full size karmina 695 dinara što je zapravo i više nego fer ponuda.
Šta vi mislite?
Da li ste probali ove karmine i koji su vaši utisci?
DISCLAIMER: PR products.

You Might Also Like

0 коментара

Popular Posts

Укупно приказа странице

Flickr Images