BH Cosmetics Smokey Eyes 28 Color Eyeshadow Palette

14:01:00

Zdravo svima,

i dobrodošli nazad na moj blog.
Smokey eyes je moja omiljena tehnika u šminkanju, shodno tome palate koje sadrže reč smokey odmah osvajaju moje simpatije. 😅😊 BH Cosmetics je američki brend sa kojim se lagano upoznajem. Za sada imam tri palete senki, a jedan od njih jeste Smokey Eyes palata.
Title : ženske haljine




Razlog kupovine ove palete bio širok spektar boja ali i hladne sive nijanse koje se sada nisu česte. Trend toplih tonova i dalje je jako uticajan tako da su palete sa ovakvom kombinacijom boja veoma retke.
Iako preovladavaju hladni tonovi paleta ne odaje takvom utisku zbog par upečatljivih toplih nijansi.



Flatlay palete sigurno će vas podsetiti na izgled Morphe paleta, ali treba istaći da je BH Cosmetics prvi započeo ovaj koncept. 
Paleta dolazi u kartonskoj kutiji na kojoj imamo prikaz boja, a sama paleta je plastična. Nijanse su raspoređene tako da iz toplih i neutralnih tonova prelaze u tamne i hladne. Paleta sadrži pregršt boja od roze do ljubičastih tonova, zelenih, plavih, sivih ...



Sa senkama iz ove palete potrebno je malo raditi odnosno potrebno je nadograđivati boju ako je reč o mat senkama kako bi postigli željene rezultate. Ali nakon toga ne gube intezitet tokom dana. Šimeraste senke su veoma lepe i one preovladavaju u ovoj paleti. 




Sa ovom paletom zaista možete postići mnogo toga, sa ovim spektrom boja pokrićete različite makeup look-ove. Ne koristim ovu paletu često ali volim da imam različite vrste proizvoda u kolekciji. 



Na kraju, želim da napomenem da je paleta kupljen sa sajta Kosmetik4less ali BH proizvode možete naći i na sajtu  Online kozmetika. Ostaviću link OVDE
Takođe, pogledaj i prethodne recenzije o BH Cosmetic proizvodima OVDE I OVDE
 To bi bilo sve, čitamo se uskoro.
Instagram - @En_Angie
Twitter - @En_Angie
Tiktok - @En_Angie 
Do sledećeg čitanja!
Voli Vas sve!
En
xxx

DISCLAIMER:
This post is not sponsored and all thoughts are my own!
Osim ako nisam naglasila suprotno, proizvode sam kupila sopstvenim novcem. Svi utisci i recenzije su u potpunosti lično moji.

You Might Also Like

0 коментара

Popular Posts

Укупно приказа странице

Flickr Images