Essence Cosmetics noviteti proleće - leto

17:10:00

Zdravo svima i dobrodošli nazad.
U današnjem blog postu pišem Vam o Essence Cosmetics novitetima za proleće - leto sezonu. Mislim da smo svi nestrpljivo čekali lepše vreme ali sudeći prema trenutnoj situaciji najbolje rešenje za sve nas je da ostanemo kod kuće.  Pošto moj blog nije mesto na kome želim da pišem o "teškim" temama, pokušaću da u narednim minutima ostavimo sve sa strane i da podelim sa Vama utiske o novitetima. Ovaj period pravo je vreme da se posvetimo sebi, da radimo ono što volimo i nešto što nas čini srećnim. Za mene je to šminkanje i pisanje o proizvodima. Zato, hajde da krenem sa predstavljanjem Essence kolekcije za proleće - leto.






Krenuću od paleti za oči, u mom PR paketu našle su se čak dve.
Prva paleta jeste Essence The Nude Edition eyeshadow palette u boji 10 Pretty in nudeOva paleta dostupna je širom naše zemlje u svim Lilly i Dm radnjama, ona nam dolazi u praktičnom plastičnom kompaktu. Unutar palete smešteno je devet senki neutalih tonova. Preovladavaju mat senke kojih je 5 dok je broj šimerastih sveden na 4.
Layout senki veoma me podseća na jednu limitiranu Essence paleticu koju imam, ona se zvala Million nude faces i pisala sam Vam o njom davno (Link blog posta o Essence Million faces paleti OVDE). Senke su veoma lagane i predodređene za nežnu šminku. Šimeraste senke imaju bolju pigmentaciju dok je mat senke potrebno nadograđivati ako želimo tamniji odnosno jači efekat na očima. Upravo ćete videti jedan predlog nežne dnevne šminke sa ovom paletom u kombinaciji sa Ink ajlajnerom o kojem Vam pišem za koji sekund.






Druga paleta je Witch side i ova paleta je jedna od najboljih koje je Essence ikada izdao. Ambalaža je neverovatna, veoma lepa i zanimljiva. Unutar palete smešten je divan raspon različitih nijansi sa kojima možete kreirati mnogobrojne makeup look-ove. Nažalost ova paleta nije dostupna u Srbiji, tako da je možete pronaći samo u zemljama 
širom Evrope. Hladni i neutralni tonovi sastavni su deo ove palete tako da možemo primetiti da ovaj drogerijski brend ide u korak sa makeup trendovima. Rozi, braon, bež ali i pop of color nijanse uključujući teget plavu i maslinasto zelenu nalaze se u ovoj paleti. Pigmentacija mat senki je bolja u odnosu na prethodnu paletu. Šimeraste senke su takođe odlične.













Nastavljamo u duhu noviteta za oči, ovaj alajner sam malo pre pomenula.
Reč je o 24 ever ink liner-u, ovo je vrsta pen ajlajnera koje ja ne koristim često ali oni su zapravo najjednostavniji i najlakši za upotrebu. Moj omiljeni ajlajner jeste Essence Ink sa 
četkicom i kada mi je ovaj ajlajner stigao bila sam veoma zaintrigirana:" Da li će deliti i istu formulu?". Formula je identična, ajlajner je veoma crn i postojan. Nanošenje precizne linije sada se svodi na minimum jer je dizajniran da lako prijanja ruci. Meni se veoma dopao i sada ga stalno kombinujem sa navednim Essence Ink ajlajnerom. 





Bye Bye Panda Eyes maskara je još jedan proizvod za oči koji se našao u ovom paketu. Ona nam obećava volumen, definiciju i kaže da je vodootporna. Ja nisam probirljiva kada je reč o maskarama i ono što mi je najbitnije jeste četkica. Ova četkica lepo odvaja trepavice i ravnomerno nanosi proizvod.





Dva noviteta kada je reč o proizvodima za ten jesu iz linije My Skin Perfector.
Prvi  proizvod jeste My skin tinted prajmerOvaj prajmer poseduje tint odnosno boju u sebi i njegova namena jeste da bluruje odnosno ublaži nepravilnosti na koži i da je ujedno matira. Kada je reč o ovom proizvodu moju utisci su pomalo pomešani. Jednog dana mi odgovara i koža mi izgleda odlično, dok mi je nekada previše mat. Nisam tačno sigurna da li je to zbog moje kože, jer se konstantno menja ali ovaj proizvod me nije kupio kao naredni o kojem Vam pišem.




My skin perfector Loose Fixing powder u boju 20 nude je odličan puder za setovanje.
Kod ovog pudera najviše mi se dopada finish koji je polu mat ali ostavlja baršunasti efekat na koži.




Kako nam leto dolazi  pravo je vreme da krenemo sa sređivanjem noktiju.
Essence je na tu temu izdao par proizvoda među kojima su Jelly Nail Polish remover.
Ono što je posebno kod ovog skidača laka za nokte jeste gelasta tekstura i osvežavajući miris ananasa. Takođe, količina i amabalaža su savršeni za putovanje tako da ću ga sigurno nositi svuda sa sobom. Za negu noktiju takođe imamo kremu od kokosa koja će nam pomoći u regenreaciju i hidraticiji. I na kraju imamo i turpiju koja je lepo urađena i veoma kvalitena.




Poslednja dva proizvoda proizvoda jesu noviteti za usne.
Essence Coconut Kiss Caring Lip Peeling (01 Cocoonut Beauty) jeste jedan od mojih favorita iz ove kolekcije. Ovaj proizvod tako dobro miriše da je moj paket ceo mirisao na kokos pri otvaranju. Piling je odličan, potrebna je vrlo mala količina pri nanošenju. Ja ga koristim par puta nedeljno jer su moje usne veoma suve.



Stay 8h matte tečni karmin jeste poslednji proizvod koji će se naći u ovom postu.
Karmin je veoma pigmentovan, tečan pri nanošenjemu ali se veoma brzo suši.
Neostavlja tragove i dugo traje. Ako imate dosta teksture na usnama to će biti primetno, zato predlažem da se usne dobro hidriraju pre samog nanošenja tečnog karmina. Dostupan je u velikom boju nijansi a moj je u broju 05 Date Proof.





Za više makeup look-ova sa ovim proizvodima pogledajte moj Instagram nalog 
i hajde da se družimo na društvenim mrežama:
 Instagram - @En_Angie
www.instagram.com/en_angie
Twitter - @En_Angie
www.twitter.com/en_angie

Do sledećeg čitanja!
Voli Vas sve!
En
xxx


DISCLAIMER: PR products.

You Might Also Like

2 коментара

  1. Novitetima sam zaista oduševljena i mislim da jedan brend poput Essence Cosmetics zaista odlično radi svoj posao i da se polako diže na veće ljestvice ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  2. Este é um post muito bom e eu achei e gostei. Gostaria mais disso, obrigado por compartilhar.❤️Women's Clothing Manufacturer

    ОдговориИзбриши

Popular Posts

Укупно приказа странице

Flickr Images