Sophie's Choice Highlight & Contour palette | Recenzija

14:14:00


Pozdrav svima i dobrodošli na moj blog. Danas Vam pišem recenziju Sophie's Choice Highlight & Contour palete. Davno sam obećala recenziju, ali nisam našla dovoljno vremena ni inspiracije da vam na pravi način predstavim ovu paletu. Tekstovi o  Sophie's choice proizvodima se dosta čitaju na mom blogu, a sudeći po statistici, i dalje postoji veoma veliko interesovanje za ovaj brend. Ako ste propustili članak o Sophie-inim blenderima, ostaviću link OVDE.

Sophie's Choice Highlight & Contour paleta je lansirana sredinom juna 2022. Paletu krasi unikatno crno pakovanje veoma klasičnog dizajna. Veoma volim minimalizam kada je u pitanju pakovanje jer ono zaista odaje utisak da iza ovog brenda stoji profesionalni šminker koji će dati sve od sebe da kvalitet preovladava nad izgledom. 





Paleta sadrži 3 nijanse hajlajtera i 3 nijanse bronzera/proizvoda za konturisanje. U zavisnosti od tona vaše kože, ova paleta može poslužiti i kao paleta senki za oči tako da možete koristiti sve nijanse. Paleta je čvrsta, kartonska i unutar palete je ogledalo. Proizvodi su pigmentovani, svilenkasti na dodir, lako se mešaju i nanose.
Utisaka o ovoj paleti steći ćete odmah nakon prve upotrebe, moji su bili: "Ovi proizvodi su  pigmentovani!" Napravila sam i malu grešku i prvi put sam preterala sa bronzerom jer nisam očekivala toliki intenzitet. Dakle, lagani potezi i manje proizvoda na četkici će biti vaši najbolji prijatelji. Kada su hajlajteri u pitanju, oni takođe imaju dobru pigmentaciju, ali se malo rasipaju.
Nijanse su sledeće: 

H1 je hajlajter boje šampanjca i ima dosta sitnih zlatnih čestica. Veoma lepa i nosiva nijansa koja će odgovarati osobama sa svetlijim tonom kože.

H2 je roze hajlajter, inače, ovo je i moj favorit. Veoma je intenzivan i lepo izgleda na koži.

H3 je treći i poslednji hajlajter u paleti. Reč je o bronzanoj nijansi koja će izgledati prelepo na tamnijim tonovima kože. 


C1 je hladna nijansa savršena za oblikovanje i senčenje. Odlično za sve sa svetlijim tonom kože.

C2 je topla bronzana nijansa odlična za utopljavanje lica. Ova nijansa je veoma pigmentirana tako da je potrebna vrlo mala količina prilikom nanošenja.

C3 je najtamnija nijansa u paleti, veoma je topla - tamna braon nijansa. C3 koristim kao senku da definišem pregib oka. 



Sigurno ćete se zapitati kome je ova paleta namenjena? Zbog širokog spektra tonova, profesionalni šminker će lako uključiti ovu paletu u svoj komplet za šminkanje. Ali, naravno, svaki ljubitelj šminke može koristiti ovu paletu. Highlight & Contour paleta dostupna je na sajtu Sophie's choice po ceni od 2,400 RSD Direktan link do Web Shop-a biće OVDE Ne zaboravite da podelite vaše utiske u komentarima, da li ste probali neki Sophie's choice proizvod i koji je vaš favorit? 

DISCLAMER: PR product, but this post is not sponsored and all thoughts are my own! 


You Might Also Like

0 коментара

Popular Posts

Укупно приказа странице

Flickr Images