Tania Maria Jewelry

11:22:00


Hi everyone :)
You probably know how much I love jewelry, especially necklaces. And today I'm writing about this beautiful necklace created by Tania Maria Jewelry.




It's simple...Looking for beautiful jewelry? Head to the Etsy shop Tania Maria Jewelry! She sells some wonderful things. 
Zdravo svima :)
Svi koji me poznaju i prate znaju koliko volim nakit, posebno ogrlice. Zato Vam danas pisem o ovoj prelepoj ogrlici koju je kreirala Tania Maria. 
Zaista je jednostavno...trazite lep nakit? Idite na Etsy prodavnicu Tania Maria Jewelry, gde cete naci neke zaista divne komade nakita. 


My necklace from Tania Maria Jewelry is this amazing Layered Backdrop Necklace



This beautiful necklace is made from silver, it's very simple, unique and it's handmade. This necklace is regular in the front but the back is fenomenal. I absolutely love it! The back is layered with silver chain and a pendant that drops just like the one in the front. This piece is very professionally done, I'm reallly impressed. This backdrop necklace isn't avaiable anymore but you can find other similar to this one.
Ova prelepa ogrlica je napravljena od srebra, veoma je jednostavna, unikatna i kao bonus je jos i rucno radjena. Ogrlica je obicna napred ali je zato nazad fenomenalna.
Sastoji se iz slojeva srebrnih lancica i medaljonom koji je identican onom koji se nalazi napred. Veoma je profesionlno uradjena, ja sam zaista impresionirana. Ova ogrlica nazalost vise nije dostupna ali jesu slicne njoj koje mozete videti na slikama ispod kao i cene.














Moja ogrlica koju je Tania kreirala jeste  ova predivna viseslojna ogrlica koja je prvenstveno namenjena da se nosi na ledjima. Na primer ako zelite da nosite haljinu koja je "bez ledja" (kao na slici). Ovaj komad nakita je zaista jedinstven i kreativan. sigurna sam da bi sa ovakvom ogrlicom svaka zena privukla paznju svojom jedinstvenoscu.




Naravno, mogu da se nose i na sasvim "normalan" nacin. :)
Also, you can wear this necklace like any "regular".






Ako zelite da vidite jos slika ove ogrlice kao i jos mnogih drugih obavezno posetite moj instagram profil.
https://www.instagram.com/en_angie/

I absolutly recommend this shop. You will not be disappointed!

Tanias links: facebook.com/taniamariajewelry
Instagram.com/taniamariajewelry
Twitter.com/taniapersechino

(This post is not sponsored and all thoughts are my own)










You Might Also Like

0 коментара

Popular Posts

Укупно приказа странице

Flickr Images