Hot or Not : Manhattan Cosmetics Lip Tint VS Lip Gloss

19:07:00


Zdravo svima :)
Danas vam pisem prvi post iz serijala Hot or Not koji odavno planiram. Ovi postovi ce se baviti uporedjivanjem dva proizvoda iste kompanije od kojih je jedan dobar a drugi nije. Prvi post ce biti posvecen Manhattan proizvodima za usne od kojih je jedan sjaj a drugi tint. 




Lip tint je kozmeticki proizvod koji je izmedju sjaja i ruza, laganiji je od ruza ali daje vise boje od sjaja. Koristi se da bi usnama dao boju, nekad je to vrlo nezna nijansa nekad i tamnija. Ideja ovog proizvoda je da da usnama dugotrajnu boju. 



Manhattan Colour Splash Liquid Lip Tint u nijansi My Mandarine: Izgleda kao sjaj, dolazi u plasticnoj tubi s aplikatorom i sadrzi 7 ml. Pakovanje nije nista posebno. Dolazi u 5 nijansi: True Red, Red Tulip, My Mandarine, Berlin Berry i Soft Nude.





Stvari koje mi se nisu dopale kod ovog proizvoda su: 1. Miris. Ima zaista neugodan, hemijski miris koji nikako nije prijatan kada ga stavljate na usne.
2. Veoma isusuje usne. Nije prijatno mat. 

Pozitivne osobine: 1. Nijanse su lepe. Ova je divna narandzasta, prava prolecna boja. Sta je jos dobro jeste da se intenzitet boje pojacava ako se nanese u nekoliko slojeva. Dva sloja je sasvim dovoljno za veoma intenzivnu nijansu.



2.Moc trajanja je takodje dobra. Boja dugo ostaje. Cak i kada se ukloni vlaznom maramicom, ostaje blaga boja. 




Manhattan High Shine Lipgloss u nijansi 53L: Pakovanje je vrlo slicno lip tintu-u ali nekako lepse. Plastika je cvrsca, dizajn bolji. Ovaj sjaj za usne je bas to... SJAJ. Daje usnama svez, socan izgled i blagu boju breskve. Miris mu je identican Essencce-ovim XXL sjajevima. Lako se skida.
Ne svidja mi se ne postojanje imena nijansi, obelezene su kao: 19L, 29G, 45T, 46S, 52N, 52W, 53L, 56N.








Zakljucak: Ako zelite da probate nesto od Manhattan kozmetike a ljubitelj ste sjajeva za usne toplo Vam preporucujem High Shine. Lip Tint nikako ne bih preporucila. 


Da li Vam se dopada ideja Hot or Not? Imate li kakve predloge?



You Might Also Like

0 коментара

Popular Posts

Укупно приказа странице

Flickr Images