Catrice Cosmetics noviteti proleće - leto part 1

16:43:00

Zdravo svima i dobrodošli nazad na moj blog.
Sredinom februara Catrice Cosmetics lansirao je novu proleće- leto kolekciju.
Sebi sam dala malo više vremena da isprobam novitete i odlučila da post podelim u dve kategorije kako bi sve izgledalo preglednije jer ova kolekcija sadrži puno novih proizvoda.
U današnjem blog postu čitaćete o proizvodima za lice kao i novitetima za nokte.





Krenućemo sa mojim omiljenim proizvodom a to je Catrice Hydro Plumping Serum.
Ne samo što predivno miriše ovaj serum takođe sadrži 1,5 % hijaluronske kiseline koja 
će nam obezbediti sveži i zdraviji izgled kože. Serum je veoma gust i potrebna je mala količina proizvoda, nanosim ga ujutru i uveče i lepo osveži i hidrira moju kožu.
Proizvodi za negu kože jesu novitet za Catrice ali mislim da su odlično odradili ovaj proizvod.





Naredni proizvod i nešto što mi se takođe dopada jeste novi Catrice Instant Awake concealerMislim da svi znate da je nemam problema sa tamnim podočnjacima i kada je reč o korektorima nisam toliko probirljiva iz navedenih razloga.
Ovaj korektor ima laganiju teksturu i manju moć pokrivanja od čuvenog Catrice Liquid camoflage korektora. Kao što sam već navela meni to ne smeta i veoma je prijatan.






Među novitetima jeste i No more red zeleni prajmer. Namena ovog prajmera jeste da umanji crvenilo na koži. Pri nanošenju potrebno je vrlo mala količina proizvoda jer je prajmer veoma gust i pigmentovan. Lako neutrališe crvenilo i sve nepravilnosti na koži.





Zatim imamo i novi transparenti puder. Ova ambalaža me je pre svega kupila jer izgleda tako lepo. Kao što možemo videti i na ambalaži ovaj puder nam obećeva čak 5 stavki.
Na koži je lagan, ne ostavlja white cast odnosno flashback što je veoma bitno ako se slikamo blicom.





I na kraju poslednja dva proizvoda jesu proizvodi za nokte. Imamo Base coat koji je napravljen od 99% prirodnih sastojaka i Iconails gel laquer u nijansi 95 Keep me Brave. Lak je veoma lep, dugo traje na noktima i zaista ostatavlja taj gel efekat.







To bi bilo sve od mene za danas. Nadam se da Vam se dopao ovakav vid predstvljanja proizvoda.U narednom blog postu pisaću Vam o ostalim novitetima.
Za više makeup look-ova sa ovim proizvodima pogledajte moj Instagram nalog 
i hajde da se družimo na društvenim mrežama:
 Instagram - @En_Angie
Twitter - @En_Angie

Do sledećeg čitanja!
Voli Vas sve!
En
xxx


DISCLAIMER: PR products.

You Might Also Like

1 коментара

Popular Posts

Укупно приказа странице

Flickr Images