New launches\ haul part 4

15:35:00



 
Zdravo svima i dobrodošli nazad. Serijal o novim proizvodima koje sam kupila\dobila se nastavlja jer je feed back koji dobijam veoma pozitivan pa sam odlučila da nastavim sa pisanjem ovog serijala. Ovog puta preovladjuju skin care proizvodi i proizvodi koji su nama veoma pristupačni.





Krenu
ćemo sa Faramsi proizvodima kojih ima čak tri i to: Dr. Tuna Aloe krema koja mi se veoma dopada. Lagana i odlično hidrira kožu. Namenjena je svim tipovima i sadržčak 53% organske aloe vere. Moja koža je trenutno veoma suva i ova krema mi savršeno odgovara. Naredne Farmasi proizvode ste videli i u prehodnim haul postovima ovog tipa tako sam morala da ih imam u zalihama jer mi se veoma dopadaju. Navedneni proizvodi su: Reina Midnight Parfumed Body Wash i Brown Sugar body losionNaredni proizvodi su iz Avona. Avon proizvode veoma volim i često kupujem. Kupila sam masku sa avokadom koja je namenjena suvoj koži, Aloha Monoi losion za telo, Avon Nutraeffect nourush ulje. Ovo ulje koristim kao deo skin care rutine jer mi koža u poslednje vreme veoma suva. Mislim da sam to pomenula par puta u ovom postu. Takođe, kupila sam i Avon Semi Matte karmin i masku za lice. Stay tuned za utiske o njemu.



Naredni proizvdi su iz Avona. Avon proizvode veoma volim i često kupujem. Kupila sam masku sa avokadom koja je namenjena suvoj koži, Aloha Monoi losion za telo, Avon Nutraeffect nourush ulje. Ovo ulje koristim kao deo skin care rutine jer mi koža u poslednje vreme veoma suva. Mislim da sam to pomenula par puta u ovom postu.Takođe, kupila sam i Avon Sami Matte karmin. Stay tuned za utiske o njemu.





Naredni proizvdi su iz Avona. Avon proizvode veoma volim i često kupujem. Kupila sam masku sa avokadom koja je namenjena suvoj koži, Aloha Monoi losion za telo, Avon Nutraeffect nourush ulje. Ovo ulje koristim kao deo skin care rutine jer mi koža u poslednje vreme veoma suva. Mislim da sam to pomenula par puta u ovom postu.Takođe, kupila sam i Avon Sami Matte karmin. Stay tuned za utiske o njemu.


Na Instagram profilu @avon_gorica osvojila sam Avon 2 in One Cushion Cloud lip - lip and cheek colour. Ovaj proizvod je multifunkcionalan i može se koristiti na usnama ali i na licu u vidu kremastog rumenila. Ako me dugo pratite znate da sam sada opsednuta kremastim proizvodima.  Nijansa koju dobila je Bubblegum i dostupan je u još sedam različitih nijansi. Ova nijansa je neutralna roza i lepo je pigmentovana. Na usnama je veoma prijatan ali ga ja nanosim uglavnom kao rumenilo. Ima gustu teksturu i najbolje se nanosi sa duo fiber četkicom. Za sada mi se veoma dopada i neprestano ga nosim. Mislim da ću ga naručiti i u drugim nijansama. Zapratite Goricu na Instagramu ako zelite da kupite neke Avon proizvode.


Na Instagram profilu @avon_gorica osvojila sam Avon 2 in One Cushion Cloud lip - lip and cheek colour. Ovaj proizvod je multifunkcionalan i može se koristiti na usnama ali i na licu u vidu kremastog rumenila. Ako me dugo pratite znate da sam sada opsednuta kremastim proizvodima.  Nijansa koju sam dobila je Bubblegum ali ovaj proizvod je dostupan u još sedam različitih nijansi. Ova nijansa je neutralna roza i lepo je pigmentovana. Na usnama je veoma prijatan ali ga ja nanosim uglavnom kao rumenilo. Ima gustu teksturu i najbolje se nanosi sa duo fiber četkicom. Za sada mi se veoma dopada i neprestano ga nosim. Mislim da ću ga naručiti i u drugim nijansama.











Družimo se na društvenim mrežama:

Instagram - @En_Angie
Twitter - @En_Angie

Do sledećeg čitanja!
Voli Vas sve!
En
xxx

DISCLAIMER:

This post is not sponsored and all thoughts are my own!
Osim ako nisam naglasila suprotno, proizvode sam kupila sopstvenim novcem.
 Svi utisci i recenzije su u potpunosti lično moji.


You Might Also Like

0 коментара

Popular Posts

Укупно приказа странице

Flickr Images