Max Factor Revival Collection - Eyelash primer, mascara and brow gel | Review

17:35:00

Zdravo svima i dobrodošli nazad.
Max Factor je nedavno lasnirao nove proizvode u okviru Revival kolekcije.
Pajmer za trepavice, nova masakra i gel za obrve deo su ove linije proizvoda koja je
 od nedavno dostupna u svim našim drogerijama.
Pre nego što krenem sa recenizijom, želim da se zahvalim Parfimeriji Jasmin koji su mi omogućili da isprobam ove Max Factor novitete tako da ću utiske o njima podeliti
 upravo sada. Zato, hajde da počnemo!


Lash Revival Volume Boosting primer dolazi u lepoj beloj ambalaži sa zlatnim detaljima. Njegova namenna vidi se u samom imenu, a to je da daje volumen i dužinu trepavcama. Prajmer je veoma lagan i svetlo bele je boje. Pri samom nanošenju primećuje se efekat produživanja trepavica, makoliko to suludo zvučalo.
Nakon ovog prajmera maskara lagno klizi, ne slepljuje trepavice i ono što sam primetila jeste da ne stvaraju veliki slojevi. Prajmeri za trepavice sigurno jesu novima u našim makeup rutinama, nešto na šta do sada nismo obraćali pažnju ali mislim da igraju veoma važnu ulogu jer većina njih sadrži hranjive formule koja će obnoviti trepavice.




Naredni novitet jeste Lash Revival Fuller, Longer and Stronger masakara.
Kada sam je ugledala veoma mi se dopao jednostavan dizajn i zlatna tubica koja je čini veoma luksuznom. Četkica je mekana, spiralna i od koje nisam imala nikakvih očekivanja jer su moje trepavice veoma ravne i kratke. Ova maskara zaista daje volumen trepavicama i čini ih gušćim.
U kombinaciji sa prethodni prajmer zaista pružaju lep efekat na očima.




Najbolje sam ostavila za kraj a to je Brow Revival denifying brow maskara koji je
najbolji proizvod iz drogerije koji sam nedavno probala.
Njegova namena jeste da definiše, učini obrve gušćim i pruži nam efekat jakih i lepih obrva. Ovaj proizvod sadrži malene fajbere odnosno vlakana koja popunjavaju sve praznine. Brow Revival koji ja imam je u nijansi 03 i reč je o neutralno broan nijansi, koja može odgovaraiti različitim tipovima u zavisnosti u kojoj količini nanesemo proizvod.




Ova kolekcija zaista jeste inovativna i pruža nam veoma zanimljive i jako kvalitetne proizvode. Max Factor noviteti možete naći na Jasmin online sajtu ali i u svim Jasimin poslovnicama. 
Svi proizvodi su upravo linkovani:
MAX FACTOR LASH REVIVAL PRIMER link proizvoda je OVDE
MAX FACTOR  LASH REVIVAL BLACK MASCARA link proizvoda je OVDE
MAX FACTOR BROW REVIVAL GEL link proizvoda je OVDE


Družimo se na društvenim mrežama:

Instagram @En_Angie
Twitter - @En_Angie
Do sledećeg čitanja!
Voli Vas sve!
En
xxx

DISCLAIMER: PR products.





You Might Also Like

2 коментара

  1. Randomly found your blog and I’d like to say that you have amazing design, beautiful photos and interesting posts! I’m also impressed by your style! Everything is perfect!
    Brow Primer
    https://savarnasmantra.com/blogs/blog

    ОдговориИзбриши
  2. I used Max Faxtor but it did not meet my expectations. It looks phenomenal with you, but apparently your natural eyelashes are strong and long. Unfortunately, I do not have such. That's why I decided to do eyelash extensions.

    ОдговориИзбриши

Popular Posts

Укупно приказа странице

Flickr Images