Catrice Cosmetics noviteti jesen\zima 2020 | Recenzija

12:59:00








Zdravo svima i dobrodošli nazad. U današnjem blog postu pišem vam utiske o Catrice proizvodima za sezonu jesen\zima 2020. Noviteti ovog brenda od nedavno se nalaze na Catrice štandovima širom naše zemlje tako da znam da vlada ogromno interesovanje za njih. U narednih par minuta očekuje vas veliki broj fotografija ali i makeup look-ovi koje sam postigla koristeći Catrice proizvode.



Krenućemo sa proizvodom o kome vlada i najveće intersovanje a to je Catrice True skin tečni puder. Ovaj puder sadrži hijaluronsku kiselinu i ulje semena lubenice. Ima srednju moć prekrivanja i mat finiš na koži. Kao što mu i samo ime nagoveštava ovaj puder zaista ostavlja efekat prave kože. Meni se veoma dopada jer je lagan, hidratantan i jer ima malo gušću teksturu. Ne uklanja se sa kože tokom danai izgleda veoma prirodno. Moj je u nijansi 010 Cool Cashmere i savršeno mi odgovara. Utisci o puderima se uvek razlikuju jer svako od nas voli drugačiji efekat na koži, zato predlažem da i sami isprobate novi Catrice True Skin puder ukoliko vam to što on pruža deluje zanimljivo.




Nastavljamo sa proizvodima za lice, naredni jeste Pore less perfecting powder. Svi znate da sam ljubitelj Catrice i Essence pudera u kamenu, tako da mi se i ovaj puder veoma dopao. Nanosim ga u predelu t zone gde su mi prošire pore i gde mi se koža više masti. Ovo je univerzalna nijansa koja će se prilagođavati svim tonovima kože.


.


Catrice ne prestaje da nas oduševljava divim pakovanjima tako da sam ostala bez daha kada sam ugledala novi More then glow highlighter. Ovaj hajlajter je veoma pigmentovan i pruža sveži "wet" izgled na koži. Od momenta kada sam ga probala podsetio me je na jedan hajlajter iz starije Catrice kolekcije. Reč je o kolekciji koja je bila pre par godina Kaviar Gauche, u njoj je postojao duo hajlajter i šimerasto rumenilo.Pronašla sam taj proizvod u mojoj kolekciji i zaista imaju istu formulu koja je nežna, lagana ali veoma efektna na koži. Zato za sve nas koje smo voleli hajlajter iz Kaviar Gauche kolekcije pogledajte nove More than glow hajlajtere. Takođe, nijansa 020 Supreme Rose Beam je dupe za poznati MAC soft and gentle hajlajter.







Kada je reč o novitetima za oči, imamo ih čak dva i to The Coral Nude paletu senki i ajlajner. Paleta je veoma lepa, senke su lepo pigmentovane i ostavljaju divan trag na očima. Lep je raspon u nijansi tako da postoji dobra raznolikost u bojama. Šimeraste senke su moje omiljene i ova paleta je savršena za svaki dan. Kada je reč o ajlajneru ima odličnu formulu i veoma je crn.














Noviteti za usne su Volumizing lip booster and Plumping olovka za usne. Catrice Volumizing  sjajevi su moji omiljeni. Ovi sjajevi vizuelno povećavaju usne i pružaju  "juicy" efekat. Nijansu koju sada imam jeste 140 Rosewood Hill. Olovka je lepe nude nijanse, naziv je 020 What a doll.









Poslednji proizvod jeste No one hunder lak za nokte. Nijansa ovog laka je prelepa rose gold. Pun je sitnih srebrnih čestica i predivno izgleda.




Sada slede makeup look-ovi i svoči proizvoda:

olovka, sjaj, ajlajner

 
*Catrice puder, puder u kamenu,ajlajner i olovka za usne

* Catrice puder,puder u kamenu, ajlajner i hajlajter

*Celokupan look je kreiran novim Catrice proizvodima za detaljniju listu pogledajte moj Instagram profil @En_Angie

Koji proizvod iz nove Catrice kolekcije vam se najviše dopada?
Instagram - @En_Angie
Twitter - @En_Angie
DISCLAIMER: PR products!










You Might Also Like

3 коментара

Popular Posts

Укупно приказа странице

Flickr Images