Colourpop Cosmetics - Hocus Pocus 2 | First impression + review

07:16:00

Pozdrav svima i dobrodošli nazad na moj blog. Posle dugo vremena, novi Colourpop Cosmetics pr paket je konačno stigao. Imala sam određenih problema sa adresom, tako da mi prethodne kolekcije nisu stizale, ali je konačno taj problem rešen. Verovatno znate da sam već dugi niz godina fan ovog brenda, ali se iznova oduševljavam novim proizvodima jer nova kolekcija uvek nadmašuje prethodnu.

Možemo reći da je kolekcija Hocus Pocus već stalna kada su u pitanju kolekcije za Noć veštica. Prošle godine tamnoljubičasta boja prožimala je celu kolekciju, dok je ove godine u fokusu zelena. Sasvim je jasno da Colourpop prati trendove jer je zelena ovogodišnja IT boja godine. Ovoga puta kolekcija sadrži animirane likove iz filma Hokus pokus 2. Hokus pokus je američka komedija o tri veštice - sestrama Sanders. Film Hokus Pokus 2 biće premijerno prikazan 30. septembra na kanalu Disney+.
Sada o samoj kolekciji, Hocus Pocus 2 kolekcija sadrži pregršt proizvoda počevši od prelepe palete, sjajeva, SOL hajlajtera ali i Jelly much senki.
Prvi proizvod o kome želim da pišem je paleta senki za oči All Hallovs Eve. Paleta sadrži 15 senki sa različitim završnicama, uključujući i novu pearlescent glitter finish odnosno bisernu završnicu. Paleta ima lep raspon boja od svetlih do tamnijih nijansi. Jako mi se dopada detalj da su nijanse sličnih tonova raspoređene u vertikalne redove tako da će mnogima biti lakše za korišćenje. Ovu paletu sam odmah probala i zaista mogu da vam kažem da su senke odlične! Veoma pigmentovane, lako se nanose i izgleda neverovatno na očima.




Naredni proizvodi su So glassy lip glosses odnosno sjajevi za usne. Prošle godine smo imali 3 Lip Cream karmina, ove godine 3 sjaja. Nijanse su veoma zanimljive jer su pune sitnih sjajnih čestica, a na usnama nijedan sjaj ne daje jaku boju. Iako se nijanse mnogima čine čudnim, zapravo su sve veoma nosive jer imaju samo shimmer.



Sol je veoma poznat po svojim bronzerima i hajlajterima. Kao deo ove kolekcije dobijamo i full size Sol Shimmering Body powder u nijansi Find the book. Jedna mala molba za Colourpop, zaista bi trebalo da naprave parfem sa mirisnim notama koje koriste za Sol Body hajlajtere. Prelepo mirišu! Shimmering Bodi puder u nijansi Find the book je prelep hajlajter sa zelenkastim tonovima i savršeno se uklapa sa ostalim proizvodima u kolekciji.

Ako još niste isprobali formulu Jelly much senki za oči, sada je vreme. Kolekcija Hocus Pocus donosi nam čak 3 nove nijanse Jelly senki. Struktura ovih senki je definitivno posebna i drugačija od onoga što ste do sada isprobali. Veoma su kremaste, imaju gel teksturu ali se brzo suše. Moja omiljena nijansa iz ove kolekcije je tamno ljubičasta - Come to Play.



I na samom kraju je nova maskara. To je zapravo BFF maskara, ali ovaj put u ljubičastoj nijansi.
Sasvim je jasno da mi se ova kolekcija zaista dopada. Proizvodi su lepi, zanimljivih nijansi, ali su zapravo veoma nosivi. Ostavljam vam direktan link do ovih proizvoda ako želite da ih pogledate. Hocus pocus 2 full collection - linked HERE 
All hallows eve shadow palette - linked HERE
Eye spell eye set- linked HERE
Find the book Sol shimmering highlighter - linked HERE
Witches’ brews o glassy lip gloss set - linked HERE
Više o pomenutim proizvodima možete videti na mom Instagram  i Tiktok nalogu. To bi bilo sve, čitamo se uskoro.
 Instagram - @En_Angie
 Twitter - @En_Angie
Tiktok - @En_Angie 
Do sledećeg čitanja!
 Voli Vas sve!
 Enisa
 xxx
DISCLAIMER: PR products. But, this post is not sponsored and all thoughts are my own! 

You Might Also Like

0 коментара

Popular Posts

Укупно приказа странице

Flickr Images